Selecteer een pagina

Inmiddels begint het programma voor ons eerste event op 14 november vorm te krijgen en we hebben er zin in! Heb je je al aangemeld, dan lees je hier wat je zoal te wachten staat. Heb je je nog niet aangemeld, doe dat dan snel!
 
Na ontvangst beginnen we met de eerste spreker, Mark van Dooren. Hij neemt ons mee in de praktijk van Anders Organiseren aan de hand van zijn verhaal over de Gelderlandfabriek (waar we op dat moment dus zijn). Van een leegstaande, gekraakte bouwval naar een bijzonder georganiseerde multi-culturele ontmoetingsplek.

Onze 2e gastspreker is Rob Poels (Twynstra Gudde). Rob heeft samen met een aantal anderen onderzoek gedaan naar Anders Organiseren. Zo is er een whitepaper verschenen en zijn zij in gesprek geweest met bestuurders en dwarsdenkers. Dit vormt de basis van een nog te publiceren boek over Anders Organiseren. Rob vertelt ons over de inzichten die hij heeft opgedaan en waar het boek in wording over gaat.

Daarna gaan we met elkaar aan de slag met elkaars dilemma’s en vraagstukken uit jouw praktijk met Anders Organiseren. Tegelijkertijd zorgen we voor eten en drinken en om 20 uur sluiten we af.

Om even precies te zijn:
14 november
Gelderlandfabriek, Culemborg
Parkeerruimte voldoende en pal naast het NS station.

Programma
16:00 – 16:30    Inloop en ontvangst
16:30 – 16:40    Welkom / inleiding van onze community
16:40 – 17:00    De Gelderlandfabriek, verhaal van Mark van Doorn (CEO)
17:00 – 17:15    Snack
17:15 – 18:00    Inleiding Anders Organiseren door Rob Poels
18:00 – 19:45    Dillema’s en vraagstukken + buffet
19:45 – 20:00    Wrap up